Hem / Omdömen om Femarelle

Omdömen Femarelle

Jag kan knappt beskriva hur tacksam jag är för denna superkapsel. Jag har fått tillbaka mitt liv. Bara efter en karta märkte jag stor skillnad. Från att svettas både dag och natt, till att få sova en hel natt. Underbart. Tusen tack! Jag har fått mitt liv tillbaka.

Camilla, 52 år

Jag vill TACKA för dessa kapslar. De har räddat mitt känslomässiga och mentala tillstånd, särskilt i förhållande till andra människor . Och även mitt eget välbefinnande för att få behålla ett kvalitativt liv.

Tack, tack, tack!!!

Ulla

Nu har jag ätit Femarelle 50 ca 2 kartor och jag säger bara wow!

Från att toksvettas och haft värsta vallningarna både på dagar och nätter som jag upplevde fruktansvärt jobbigt. Innan klimakteriet var jag en frusen person som aldrig knappt svettades, inte ens vid träning.

Tack för tipset, jag är så lycklig att jag hittade detta. Jag kände innan att jag blir galen, blodet liksom kokade inom mig och svetten rann t o m i ansiktet.

Jeanette, 52 år

TACK!! Alltså, det är knappt jag kan sätta ord på vad Femarelle Recharge har gjort för mig. Från ledsenhet och vallningar till att bli den positiva och energifulla kvinna jag var innan klimakteriet. Vallningarna på natten försvann med detsamma! Ledsenhet, som jag gradvis byggt på i mer än 1 års tid, vände halvvägs in på första förpackningen. Jag hade ingen aning om att det var så enkelt. Fick veta det genom en bekant. Tusen Tack! Jag är så lycklig nu igen.

Helena

Jag är en kvinna som är precis 50 år fyllda i år. De sista 5-6 åren har jag haft mycket svettningar på natten och varit trött.

Mensen kommer nästan oftare och uteblir ibland, jag märker att det händer saker i kroppen. För snart två veckor sedan köpte jag Femarelle och det tog bara 5-6 dagar så fick jag så mycket energi! Jag googlade för att se vad tabletten egentligen innehåller och om det var ens möjligt … och ja det är precis som ni beskriver att vissa upplevt .

Det blir bara bättre och bättre.  Jag är lugnare, mer fokuserad, strukturerad, piggare och känner att mitt ”gamla jag ” är tillbaka såsom jag upplevde mig själv med mer energi och glädje .

Jag är så glad!

Charlotte, 50 år

Jag är en 51-årig kvinna. Provat massor, inget har fungerat.

Provade nu Femarelle Recharge. Efter ca 5 dagar började jag känna mig stabilare, avtagande svettningar och glädjen började åter visa sig. Jag orkar nu vara en mer närvarande mamma, vill göra mer saker och pussar återigen på sambon!

Har nu ätit i 6 veckor å klarat både ägglossning och mens utan att vara totalt galen! Tack!

Laila, 51 år

Känner mig tillfreds, lugn och välmående! Sover gott har jag alltid gjort! Så det har jag fortsatt med! Känner mig däremot mer motiverad till att ”sätta” igång med diverse vardagliga saker och har blivit piggare, trots den mörka årstiden! Kan varmt rekommendera Femarelle.

Tina, 47 år

Jag är väldigt nöjd med Femarelle Recharge och upplever att jag svettas mindre på nätterna. Gjorde ett uppehåll när jag var bortrest och fick tillbaka problemen efter ca en vecka.

Anette, 52 år

Jag tycker att jag blir mindre varm på nätterna sedan jag började med Femarelle Rejuvenate – så det funkar, faktiskt!!

Helene, 52 år

Jag provade Femarelle Rejuvenate och kände att mina humörsvängningar blev betydligt bättre i samband med menstruation.

Nina, 42 år

Sedan jag började med Femarelle blev jag av med mina värmevallningar, sover bättre och är lite gladare!

Bianca, 47 år

Under en längre tid har jag märkt av klimakteriet nattetid med vallningar som gjort att jag knappt fått någon sömn. Efter att ha använt Femarelle Recharge i en månad så har det redan blivit bättre. Äntligen kan jag sova och slippa vara så trött dagtid.

Margareta, 53 år

Har ätit Femarelle Recharge i tre månader. Efter ungefär 4–6 veckor märkte jag att vallningarna faktiskt är borta (både dagtid och nattetid) och jag ser positivt på tillvaron igen. Vågar inte sluta med Femarelle!

Maria, 50 år

Bestämde mig för att testa Femarelle Rejuvenate och jag kan absolut rekommendera andra att testa Femarelle.

Christina, 44 år

Nu har jag testat Femarelle Recharge och kan bara konstatera att jag sover bättre, har ett lugn i kroppen, ingen mer oro och störningar när jag ska sova eller koppla av. Slipper vrida och vända på mig på nätterna… kan verkligen rekommenderas!

Eva, 54 år

Efter att ha provat Femarelle Recharge under några veckor behöver jag inte längre byta pyjamas var och varannan natt. Underbart att kunna sova en hel natt utan att vakna svettig och istället sval och utsövd!

Pernilla, 49 år

Femarelle har gjort underverk för mig, så nöjd.

Jeanethe

Bästa produkt som finns, har använt i 2 år, toppenprodukt!

Anna

Jag är beroende av dom för humörets skull i första hand, vallningar har jag ändå men om jag missar ett par dagar så blir jag väldigt arg.

Annette

Femarelle har gjort underverk för mig, så nöjd. Listan kan göras lång, så för mig har detta funkat.

Jeanette

I två år har jag ätit Femarelle 50 för svettningar och vallningar. Det har funkat jättebra men märkte det först nu en tid då jag har haft ont om pengar och inte haft råd att prioritera Femarelle i några månader. Jag svettas på nätterna, är låg och får vallningar. Det tog ett tag innan jag förstod att det hade att göra med att jag inte åt kapslarna. Så vid nästa lön måste jag prioritera Fermelle.

Tack för en superbra produkt♥️

Helen

Jag har Femarelle 50, så fort jag har slut på dom så återkommer trötthet, seg i huvudet. Jag mår väldigt bra med dom och mycket sämre utan. Väldigt nöjd.

Jeanethe

Berätta för oss om hur du upplever Femarelle

Har du något du vill dela med dig av om din upplevelse av Femarelle och klimakteriet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Sänd oss ett mail till info@consumerhealth.se med din berättelse.

Kontakta oss här
Femarelle för kvinnor i och efter klimakteriet

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå