Hem / Frågor & svar

Femarelle - frågor & svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna om Femarelle och klimakteriet. Hittar du inte svaret på det du undrar över så tveka inte att ta kontakt med oss. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Ställ en fråga!

Femarelle - frågor & svar

Det går utmärkt att äta Femarelle så länge du vill.

Två kapslar om dagen, en på morgonen och en på kvällen.

När du upptäcker att du glömt att ta en kapsel går det bra att ta den då.

De tre varianterna av Femarelle innehåller lika mycket av DT56a (vilket är det unika innehållet i Femarelle och är utvunnet från en specifik sojaböna). Det som skiljer de olika produkterna åt är tillskott av bl a olika vitaminer.

De olika tillskotten är anpassade för att passa bra i de olika åldrarna. Läs gärna mer om innehållet för att komma fram till vad du tror passar dig bäst:

De flesta märker det snabbt, men det kan också ta 2-3 månader.

Vi rekommenderar att göra ett uppehåll på några veckor. Börja sedan om med Femarelle för att därefter känna om upplevelsen blir som tidigare. Du kan behöva ge det lite så som när du först började med Femarelle.

Det går utmärkt att dela på kapseln och bara ta innehållet. Vi rekommenderar att ta det tillsammans med något trögflytande, exempelvis yoghurt eller fil.

Femarelle är glutenfritt.

Femarelle är laktosfritt.

Innehållet i Femarelle är veganskt/vegetariskt, men kapseln innehåller animaliskt gelatin. Det går dock bra att dela kapseln och bara ta innehållet. Vi rekommenderar då att ta det tillsammans med något som är trögflytande.

Ja, Femarelle är Kosher.

Femarelle för kvinnor i och efter klimakteriet

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå