Hem / Frågor & svar

Femarelle - frågor & svar

Vi har samlat de vanligaste frågorna om Femarelle och klimakteriet. Hittar du inte svaret på det du undrar över så tveka inte att ta kontakt med oss. Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Ställ en fråga!

Femarelle - frågor & svar

Nej, det finns inga rapporterade och kända biverkningar av Femarelle.

Det går utmärkt att äta Femarelle så länge du vill.

Två kapslar om dagen, en på morgonen och en på kvällen.

När du upptäcker att du glömt att ta en kapsel går det bra att ta den då.

Då hormonbehandling och Femarelle har samma effekt rekommenderar vi inte att kombinera dessa båda. Det går dock bra att kombinera Femarelle med lokal hormonbehandling (plåster, gel).

Det verksamma ämnet i Femarelle är DT56a och alla tre varianterna av Femarelle innehåller lika mycket. Det som skiljer de olika produkterna åt är tillskott av bl a olika vitaminer. De olika tillskotten är anpassade utifrån det generella behovet som finns i olika åldrar. Läs gärna mer om innehållet och se vad du tror passar dig bäst:

De flesta kvinnor som tar Femarelle mot klimakteriebesvär märker effekt inom 2-3 veckor. Men det är inte heller ovanligt att det tar upp till 2-3 månader.

Ibland kan Femarelle´s effekt avta när du ätit ett tag. Vi rekommenderar då att göra ett uppehåll på några veckor. Börja sedan om med Femarelle och du kommer förmodligen att få effekt igen, det kan dock ta några veckor innan du märker av det, på samma sätt som när du började första gången.

Om du äter östrogen ska du göra ett uppehåll i två veckor innan du börjar med Femarelle.

Det går utmärkt att dela på kapseln och bara ta innehållet. Vi rekommenderar att ta det tillsammans med något trögflytande, exempelvis yoghurt eller fil.

Femarelle är glutenfritt.

Femarelle är laktosfritt.

Innehållet i Femarelle är veganskt/vegetariskt, men kapseln innehåller animaliskt gelatin. Det går dock bra att dela kapseln och bara ta innehållet. Vi rekommenderar då att ta det tillsammans med något som är trögflytande.

Ja, Femarelle är Kosher.

Femarelle hjälper kvinnor genom och efter klimakteriet

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå