Femarelle® Unstoppable

Om du befinner dig i den fas då du har passerat klimakteriet är Femarelle Unstoppable framtagen för dig.

Då man passerat klimakteriet klingar ofta värmevallningar och humörsvängningar av med tiden. Men de fortsatt låga östrogennivåerna kan istället leda till att slemhinnan i slidan blir tunnare och torrare, vilket kan bidra till en ökad känslighet för infektioner i underliv och urinvägar. Även benhälsan påverkas av de låga östrogennivåerna.

Detta kan bidra till:

  • Skörare skelett
  • Torra och sköra slemhinnor i underlivet
  • Störd sömn
  • Minskad energi
  • Ökad känslighet för infektioner i underlivet
  • Påverkan på samlivet

Femarelle Unstoppable innehåller kalcium, som är bra för skelettet. Tack vare innehållet av DT56a kan dock mängden kalcium hållas nere och överskott undviks på så vis.

Femarelle Unstoppable är utvecklat för dig som har passerat klimakteriet

Femarelle Unstoppable innehåller: DT56a (utvinns ur fermenterad sojaböna) vitamin D som bidrar till bevarandet av normal benvävnad, vitamin B2 som bidrar till att minska trötthet och utmattning, biotin (B7) bidrar till en normal energiomsättning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till normal funktion av slemhinnor samt bidrar till att bevara normal hud och hår. Innehåller också kalcium.


Femarelle®-serien


Femarelle-serien är framtagen i samarbete med ledande gynekologer och forskare runt om i världen och produkterna är speciellt anpassade till kvinnor i de olika faserna av klimakteriet.

  • Femarelle® Rejuvenate är anpassad till kvinnor i förklimakteriet, vanligen i 40-årsåldern som börjar känna av hormonella förändringar. Läs mer>
  • Femarelle® Recharge är anpassad till kvinnor som befinner sig i klimakteriet, vanligen i 50-årsåldern och som upplever de mer ”klassiska” tecknen på klimakteriet. Läs mer>
  • Femarelle® Unstoppable är anpassad till kvinnor som passerat klimakteriet, vanligen i 60-årsåldern och som börjar tänka på sin benhälsa. Läs mer>

Det finns många studier som publicerats i ledande medicinska tidskrifter som visar på Femarelles snabba och goda effekt och höga säkerhet.


Här kan du köpa Femarelle® Unstoppable


Köp Femarelle Unstoppable på Apoteket.
Köp Femarelle Unstoppable på Apoteket Hjärtat
Köp Femarelle Unstoppable på Kronans Apotek
Köp Femarelle Unstoppable på apotea.se
Köp Femarelle Unstoppable på Apoteksgruppen.
Köp Femarelle Unstoppable på meds.se.
Köp Femarelle Unstoppable på Life Hälsokost.
Köp Femarelle Unstoppable på Hälsokraft.
Köp Femarelle Unstoppable på Happy Green.
Köp Femarelle Unstoppable på rfsu.se
Köp Femarelle Unstoppable på rfsu.se