Femarelle® Rejuvenate – för kvinnan i förklimakteriet

I förklimakteriet har du kommit in i den fas där du börjar märka av förändringar i ditt vanliga menstruationsmönster, vanligen kring 40-årsåldern. Femarelle Rejuvenate är framtagen för att passa dig. När man närmar sig klimakteriet finns färre äggblåsor kvar i äggstockarna och därför sker ägglossning mer sällan. Då äggblåsorna producerar mycket av östrogenet som finns i kroppen, så blir resultatet av färre äggblåsor att östrogennivåerna sakta sjunker från denna tidpunkt.

Sjunkande östrogennivåer kan bidra till:

  • Humörsvängningar
  • Störd sömn och försämrad sömnkvalitet
  • Minskad energi
  • Minskad elasticitet i huden och försämrad hårkvalitet

Många kvinnor i den här åldern har fullt upp att med att få ihop vardagen och det kan ibland kanske vara svårt att uppmärksamma eller tänka på att de små förändringar du noterar kan vara relaterade till de sjunkande östrogennivåerna.

Femarelle Rejuvanate är utvecklad för dig som befinner dig i förklimakteriet.

Femarelle Rejuvenate innehåller: DT56a (utvinns ur fermenterad sojaböna) och extrakt av linfrö, vitamin B2 som bidrar till att minska trötthet och utmattning, biotin (B7) som bidrar till en normal energiomsättning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till att bevara normal hud och hår.


Femarelle®-serien


Femarelle-serien är framtagen i samarbete med ledande gynekologer och forskare runt om i världen och produkterna är speciellt anpassade till kvinnor i de olika faserna av klimakteriet.

  • Femarelle® Rejuvenate är anpassad till kvinnor i förklimakteriet, vanligen i 40-årsåldern som börjar känna av hormonella förändringar. Läs mer>
  • Femarelle® Recharge är anpassad till kvinnor som befinner sig i klimakteriet, vanligen i 50-årsåldern och som upplever de mer ”klassiska” tecknen på klimakteriet. Läs mer>
  • Femarelle® Unstoppable är anpassad till kvinnor som passerat klimakteriet, vanligen i 60-årsåldern och som börjar tänka på sin benhälsa. Läs mer>

Det finns många studier som publicerats i ledande medicinska tidskrifter som visar på Femarelles snabba och goda effekt och höga säkerhet.


Här kan du köpa Femarelle® Rejuvenate


Köp Femarelle Rejuvenate på Apoteket.Köp Femarelle Rejuvenate på apotea.se
Köp Femarelle Rejuvenate på Apoteket Hjärtat.Köp Femarelle Rejuvenate på Life Hälsokost.
Köp Femarelle Rejuvenate på Apoteksgruppen.Köp Femarelle Rejuvenate på meds.se
Köp Femarelle Rejuvenate på Hälsokraft.
Köp Femarelle Rejuvenate på HappyGreen.
Köp Femarelle Rejuvenate på rfsu.se.