Över 20 års erfarenhet av att hjälpa kvinnor i klimakteriet
Över 20 års erfarenhet av att hjälpa kvinnor i klimakteriet
Hem / Femarelle Rejuvenate Förklimakteriet

Femarelle Rejuvenate - avsedd för kvinnan i förklimakteriet

Femarelle Rejuvenate finns att köpa på hälsokostbutiker och apotek.

Femarelle köpställe-loggor

Femarelle Rejuvenate förpackning för kvinna i förklimakteriet

I 40-årsåldern är kanske huden och håret inte som förr, energin är inte vad den varit och känslorna kan svänga lika snabbt som under tonårstiden.

Femarelle Rejuvenate är ett kosttillskott avsett för kvinnor i förklimakteriet, innehållande Biotin (B7) som bidrar till en normal energiomsättning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till att bevara normal hud och hår. Här kan du läsa mer om vad Femarelle Rejuvenate innehåller.

Finns att köpa på apotek och hälsokost, både online och i butik. Se alla återförsäljare här.

Förklimakteriet

Förklimakteriet är perioden innan den sista mensen. När kvinnan går in i förklimakteriet har östrogennivåerna i kroppen börjat sjunka. Det är en helt naturlig process som alla kvinnor går igenom. Det är dock individuellt hur man upplever förklimakteriet, en del kvinnor märker av stora förändringar och andra inte alls.

Vanligtvis startar förklimakteriet någon gång runt 40-årsåldern. Både tidpunkten för starten av förklimakteriet och hur lång perioden är skiljer sig från person till person.

Återförsäljare Femarelle Rejuvenate

Ingredienser Femarelle Rejuvenate

  • En sammansättning av 20 aminosyror som utvinns från sojaböna** (DT56a).
  • Extrakt av linfrö.
  • Vitamin B2 som bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Biotin (B7) som bidrar till en normal energiomsättning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till att bevara normal hud och hår.
Ingredienser per 2 kapslar%DRI*
DT56a (sojaextrakt)644 mg
Linum usitatissimum (extrakt från linfrö)100 mg
Vitamin B2 (riboflavin)2 mg143%
Biotin (vitamin B7)200 μg400%
Kapsel (bovint gelatin – BSE/TSE)

*DRI – Dagligt referensintag

Rekommenderat intag: 2 kapslar om dagen (1 på morgonen, 1 till kvällen).

**Läs mer om hur Femarelle Rejuvenate tillverkas.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

**Tillverkning Femarelle Rejuvenate

**Sojabönorna som används för att framställa DT56a växer på egna odlingar. Odlingen bidrar därmed inte till skövling av regnskog. De är också så kallade non-GMO, dvs ej genmodifierade.

Femarelle Rejuvenate tillverkas enligt GMP standard. GMP är en förkortning av Good Manufacturing Practice (god tillverkningssed på svenska) och är ett regelverk som styr tillverkning (inklusive packning) av läkemedel, livsmedel och hälsokost. Här ingår regler kring personalens utbildning och ansvarsförhållanden, bland annat måste varje tillverkad sats godkännas av en specifikt utbildad person.

Femarelle-serien

  • Femarelle Rejuvenate är avsedd för kvinnor i förklimakteriet. Förklimakteriet börjar vanligtvis i 40-årsåldern. Läs mer>
  • Femarelle Recharge är avsedd för kvinnor i klimakteriet. Klimakteriet börjar vanligtvis i 50-årsåldern. Läs mer>
  • Femarelle Unstoppable är avsedd för kvinnor som passerat klimakteriet, vilket vanligtvis sker i 60-årsåldern. Läs mer>
Femarelle för kvinnor i och efter klimakteriet

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå