Hem / Femarelle Recharge

Femarelle Recharge- vid klimakteriebesvär

Femarelle Recharge är ett östrogenfritt kosttillskott anpassat för dig i klimakteriet och med klimakteriebesvär. Vanligtvis har du mindre regelbunden menstruation, eller så har menstruationen upphört helt. Du kan känna av klassiska klimakteriebesvär, exempelvis:

 • värmevallningar
 • nattsvettningar
 • sömnbesvär.

Femarelle Recharge finns att köpa på apotek och hälsokostbutiker.

Köpställen loggor Femarelle

Femarelle Recharge frp sida

Här kan du köpa Femarelle Recharge

Omdömen Femarelle Recharge

Jag kan knappt beskriva hur tacksam jag är för denna superkapsel. Jag har fått tillbaka mitt liv och min sömn. Bara efter en karta märkte jag stor skillnad. Från att svettas både dag och natt, till att få sova en hel natt. Underbart. Tusen tack! Jag har fått mitt liv tillbaka.

Camilla 52

TACK!! Alltså, det är knappt jag kan sätta ord på den förändring Femarelle Recharge har gjort för mig. Från deprimerad, sömnproblem och vallningar. Till att bli den positiva och energifulla kvinna jag var innan klimakteriet. Vallningarna på natten försvann med detsamma! Nedstämdhet, som jag gradvis byggt på i mer än 1 års tid, vände halvvägs in på första förpackningen. Jag hade ingen aning om att det fanns sån enkel hjälp att få. Fick veta det genom en bekant. Tusen Tack! Jag är så lycklig nu igen.

Helena

Jag är väldigt nöjd med Femarelle Recharge och upplever att jag svettas mindre på nätterna. Gjorde ett uppehåll när jag var bortrest och fick tillbaka problemen efter ca en vecka.

Anette, 52 år

Under en längre tid har jag haft svåra klimakteriebesvär nattetid med vallningar som gjort att jag knappt fått någon sömn. Efter att ha använt Femarelle Recharge i en månad så har mina besvär redan minskat avsevärt. Äntligen kan jag sova och slippa vara så trött dagtid.

Margareta, 53 år

Klimakteriebesvär och låga östrogennivåer

I klimakteriet minskar äggblåsorna i antal mer och mer. Eftersom äggblåsorna producerar mycket av östrogenet i kroppen sjunker östrogennivåerna kraftigt i den här fasen av klimakteriet. Det är mycket vanligt att uppleva klimakteriebesvär under den här perioden. 7 av 10 kvinnor uppger att de har besvär och upplever förändringar (Kartläggning av vård och behandling vid klimakteriebesvär ur perspektivet jämlik vård; 2020-1-6568:feb 2020).

 

Låga östrogennivåer i klimakteriet kan bidra till:

 • värmevallningar
 • nattliga svettningar
 • minskad energi
 • humörsvängningar
 • nedstämdhet

Femarelle Recharge är ett östrogenfritt kosttillskott som 1000-tals kvinnor världen över dagligen tar hjälp av med sina klimakteriebesvär.

Här ser du alla återförsäljare av Femarelle.

Ingredienser Femarelle Recharge

 • En sammansättning av 20 aminosyror som utvinns ur fermenterad sojaböna** (DT56a).
 • Extrakt av linfrö.
 • Vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten, minska trötthet och utmattning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till en normal energiomsättning.
Ingredienser per 2 kapslar%DRI*
DT56a (fermenterad sojaextrakt)644 mg
Linum usitatissimum (extrakt från linfrö)216 mg
Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid)2 mg143%
Kapsel (bovint gelatin – BSE/TSE)

*DRI – Dagligt referensintag

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Här kan du läsa och ladda ner bipacksedeln.

Läs mer om tillverkningen av Femarelle Recharge här.

Femarelle Recharge finns att köpa på apotek och hälsokostbutiker.

**Tillverkning av Femarelle Recharge

**Sojabönorna som används för att framställa DT56a växer på egna odlingar. Odlingen bidrar därmed inte till skövling av regnskog. De är också så kallade non-GMO, dvs ej genmodifierade.

Femarelle Recharge tillverkas enligt GMP standard. GMP är en förkortning av Good Manufacturing Practice (god tillverkningssed på svenska). GMP är ett regelverk som styr tillverkning, inklusive packning, av läkemedel, livsmedel och hälsokost. Här ingår regler kring personalens utbildning och ansvarsförhållanden, bland annat måste varje tillverkad sats godkännas av en specifikt utbildad person.

Femarelle-serien

Femarelle-serien är framtagen i samarbete med ledande gynekologer och forskare runt om i världen och produkterna är speciellt anpassade till kvinnor i de olika faserna av klimakteriet.

 • Femarelle Rejuvenate är anpassad till kvinnor i förklimakteriet, vanligen i 40-årsåldern som börjar känna av hormonella förändringar. Läs mer>
 • Femarelle Recharge är anpassad till kvinnor som befinner sig i klimakteriet, vanligen i 50-årsåldern och som upplever de mer ”klassiska” tecknen på klimakteriebesvären. Läs mer>
 • Femarelle Unstoppable är anpassad till kvinnor som passerat klimakteriet, vanligen i 60-årsåldern och som börjar tänka på sin benhälsa. Läs mer>

Det finns gott om vetenskaplig dokumentation och flera studier som visar på Femarelles goda effekt och höga säkerhet. Är du vårdpersonal och vill läsa mer har vi samlat en del av dokumentationen här.

Femarelle hjälper kvinnor genom och efter klimakteriet

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå