Femarelle® Recharge – anpassat för dig i klimakteriet

Femarelle Recharge är utvecklad för dig som befinner dig i klimakteriet.

Femarelle Recharge är anpassad för dig som nu har mindre regelbunden menstruation, eller för dig där menstruationen har upphört helt.

Under denna period kan man märka av de mer ”klassiska” tecknen på att man befinner sig i klimakteriet. Naturligtvis varierar det från person till person hur detta påverkar livskvaliteten, men eftersom äggblåsorna producerar mycket av det östrogen som finns i kroppen och dessa nivåer nu sjunker, så är det vanligt att man upplever förändringar som är kopplade till just de låga östrogennivåerna.

Detta kan bidra till att du känner av tecken som:

  • Värmevallningar och nattliga svettningar
  • Störd sömn och försämrad sömnkvalitet
  • Minskad energi
  • Humörsvängningar
  • Nedstämdhet
  • Minskad sexlust

Femarelle Recharge innehåller: DT56a (utvinns ur fermenterad sojaböna) och extrakt av linfrö, vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten, minska trötthet och utmattning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till en normal energiomsättning.

Här kan du köpa Femarelle® Recharge


Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på Apoteket.
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge online på Apoteket Hjärtat
Köp Femarelle Recharge mot klimakteriebesvär hos Kronans Apotek.
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på Apoteksgruppen..
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på apotea.se
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på Life Hälsokost..
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på Hälsokraft.
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på HappyGreen
Klimakteriebesvär - Köp Femarelle Recharge på rfsu.se
Köp Femarele Recharge på meds.se
 

Omdömen Femarelle


Efter att ha provat Femarelle Recharge under några veckor behöver jag inte längre byta pyjamas var och varannan natt. Underbart att kunna sova en hel natt utan att vakna svettig och istället sval och utsövd!

Pernilla, 49 år

Femarelle®-serien


Femarelle-serien är framtagen i samarbete med ledande gynekologer och forskare runt om i världen och produkterna är speciellt anpassade till kvinnor i de olika faserna av klimakteriet.

  • Femarelle® Rejuvenate är anpassad till kvinnor i förklimakteriet, vanligen i 40-årsåldern som börjar känna av hormonella förändringar. Läs mer>
  • Femarelle® Recharge är anpassad till kvinnor som befinner sig i klimakteriet, vanligen i 50-årsåldern och som upplever de mer ”klassiska” tecknen på klimakteriet. Läs mer>
  • Femarelle® Unstoppable är anpassad till kvinnor som passerat klimakteriet, vanligen i 60-årsåldern och som börjar tänka på sin benhälsa. Läs mer>

Det finns många studier som publicerats i ledande medicinska tidskrifter som visar på Femarelles snabba och goda effekt och höga säkerhet.