Hem / Femarelle Recharge Klimakteriet

Femarelle Recharge - för dig i klimakteriet

Femarelle Recharge för kvinnor i klimakteriet, förpackningen

Femarelle Recharge är ett naturligt kosttillskott och stöd för dig i klimakteriet. Femarelle innehåller inte hormoner.

Klimakteriet börjar vanligtvis runt 50-årsåldern och vanliga tecken är värmevallningar, humörsvängningar och låg energi.

Längre ner på sidan finns en lista med ingredienser. Du kan också läsa mer hos någon av våra återförsäljare:

Omdömen

”Jag kan knappt beskriva hur tacksam jag är för denna superkapsel. Jag har fått tillbaka mitt liv. Bara efter en karta märkte jag stor skillnad. Från att svettas både dag och natt, till att få sova en hel natt. Underbart. Tusen tack! Jag har fått mitt liv tillbaka.”

Camilla, 52 år

”Nu har jag ätit Femarelle 50 ca 2 kartor och jag säger bara wow!

Från att toksvettas och haft värsta vallningarna både på dagar och nätter som jag upplevde fruktansvärt jobbigt. Innan klimakteriet var jag en frusen person som aldrig knappt svettades, inte ens vid träning.

Tack för tipset, jag är så lycklig att jag hittade detta. Jag kände innan att jag blir galen, blodet liksom kokade inom mig och svetten rann t o m i ansiktet.”

Jeanette, 52 år

”Nu har jag testat Femarelle Recharge och kan bara konstatera att jag sover bättre, har ett lugn i kroppen, ingen mer oro och störningar när jag ska sova eller koppla av. Slipper vrida och vända på mig på nätterna… kan verkligen rekommenderas!”

Eva, 54 år

Femarelle för klimakteriets 3 faser

Ingredienser Femarelle Recharge

  • En sammansättning av 20 aminosyror som utvinns ur från sojaböna** (DT56a).
  • Extrakt av linfrö.
  • Vitamin B6 som bidrar till att reglera den hormonella aktiviteten, minska trötthet och utmattning, stödjer en normal funktion av nervsystemet samt bidrar till en normal energiomsättning.
Ingredienser per 2 kapslar%DRI*
DT56a (sojaextrakt)644 mg
Linum usitatissimum (extrakt från linfrö)216 mg
Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid)1,65 mg118%
Kapsel (bovint gelatin – BSE/TSE)

*DRI – Dagligt referensintag

Rekommenderat intag: 2 kapslar om dagen (1 på morgonen och 1 till kvällen).

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig, balanserad kost och hälsosam livsstil.

Läs mer om tillverkningen av Femarelle Recharge här.

**Tillverkning Femarelle Recharge

**Sojabönorna som används för att framställa DT56a växer på egna odlingar. Odlingen bidrar därmed inte till skövling av regnskog. De är också så kallade non-GMO, dvs ej genmodifierade.

Femarelle Recharge tillverkas enligt GMP standard. GMP är en förkortning av Good Manufacturing Practice (god tillverkningssed på svenska) och är ett regelverk som styr tillverkning (inklusive packning) av läkemedel, livsmedel och hälsokost. Här ingår regler kring personalens utbildning och ansvarsförhållanden, bland annat måste varje tillverkad sats godkännas av en specifikt utbildad person.

Femarelle för kvinnor i och efter klimakteriet

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå